Toimitus ja palautukset

TOIMITUSEHDOT

Seuraavia ehtoja sovelletaan Elekma Oy:n ja sen asiakkaiden välisessä suhteessa internetin välityksellä tapahtuvassa kaupassa.

Elekma Oy (www.kilpailija.com) myy tuotteita yksityishenkilöille sekä yrityksille ja organisaatioille (joista jäljempänä käytetään nimitystä asiakas).

1. Tilaaminen

Tilauksen yhteydessä asiakkaan tulee aina ilmoittaa:

Yksityisasiakkaan tapauksessa asiakkaan nimi, postiosoite puhelinnumero ja sähköpostiosoite.

Yritysasiakkaan tapauksessa tulee ilmoittaa tilaavan henkilön nimi, yrityksen nimi, postiosoite (katuosoite ja toimipaikka) puhelinnumero ja sähköpostiosoite.

Asiakas vastaa antamiensa tietojen oikeellisuudesta.

Elekma Oy:n asiakasrekisteri on luottamuksellinen ja yritys sitoutuu olemaan luovuttamatta tietoja kolmansille osapuolille, ellei laki tai asetukset toisin määrää.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä kulloinkin voimassa oleviin tilaus- ja toimitusehtoihin.

Elekma Oy:n vastuu tuotteen saatavuudesta rajoittuu aina kaupan purkamiseen ja mahdollisesti etukäteen maksettujen rahojen palauttamiseen.

Kaikki tuotteet myydään sellaisina kuin ne ovat. Tutustu huolellisesti tuotteen tuoteselosteeseen verkkosivuillamme.

Mikäli asiakas ei hyväksy toimitusta, hänen tulee palauttaa tuote 14 päivän palautusoikeuden puitteissa.

Selvissä tuotevirhetapauksissa Elekma Oy voi vedota erehdykseen, esimerkiksi jos kyseessä on ollut niin ilmeinen virhe, että asiakkaan olisi pitänyt ymmärtää virheen olemassaolo.

2. Toimitus

Toimitus tapahtuu Postin kautta. Lähetys toimitetaan perille asiakkaalle Postin palveluja koskevien toimitusehtojen mukaisesti.

Asiakkaan valitessa toimitustavaksi postiennakon, voi Elekma Oy periä postiennakosta aiheutuneet ylimääräiset kustannukset.

3. Maksutavat

Kaikki verkkomaksut suoritetaan Paytrail Oyj:n kautta.

Paytrail Oyj on verkkomaksamiseen erikoistunut yritys, jolla on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitoksen toimilupa. Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla.

Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, Elekma Oy toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Paytrail Oyj.

Paytrail Oyj toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Paytrail Oyj:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Paytrail Oyj on myös maksun saaja.

Paytrail Oyj (y-tunnus: 2122839-7):
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Laskutus

Laskutus on erikseen sovitusti mahdollista yrityksille sen jälkeen, kun luottotiedot on tarkistettu.

Laskutuksella toimitettujen, mutta maksamatta jääneistä laskuista lähetetään eräpäivän jälkeen muistus, josta peritään muistutuslisä ja viivästyskorko. Jos laskua ei makseta muistutuksesta huolimatta, annetaan se perintätoimiston hoidettavaksi. Laskutus hoidetaan Trust−Laskutuspalvelun toimesta. (Trust Kapital)

4. Toimitusaika

Mikäli tilaus tehdään ennen klo 15:00, tilaus postitetaan jo samana päivänä (arkisin). Postipaketit ovat noudettavissa/jakelussa 1-2 arkipäivän kuluessa ja kirjeessä lähetetyt tilauksetkin yleensä 1-2 arkipäivän kuluessa postituksesta.

Jos tilausta ei voida varastotilanteesta tai muusta syystä johtuen toimittaa luvatussa ajassa, otamme asiakkaaseen yhteyttä tilanteen selvittämiseksi.

5. Toimituskulut

Toimituskulut ovat ne, jotka tilausjärjestelmä ilmoittaa tilausta tehtäessä. Pääsääntönä voidaan pitää, että kirjeissä toimitettavien lähetysten hintoihin sisältyy toimituskulut ja pakettina lähetettävistä toimituksista peritään toimituskulut tilauksen painon mukaisesti. Toimituskulut on nähtävillä kassalla, kun asiakas on rekisteröitynyt ja kirjautunut verkkokaupan käyttäjäksi.

Jos tuotteita toimitetaan jälkitoimituksella, asiakkaalta veloitetaan vain tilaushetkellä ilmoitetut toimituskulut.

Jos asiakas päättää jälkitoimituksen viivästyessä peruuttaa jälkitoimitukseen jääneen osuuden tilauksesta veloitetaan asiakkaalta vain ensimmäisen toimituksen toimituskulut ja loput maksetusta summasta palautetaan asiakkaalle täysimääräisenä.

6. Hinnat

Kaikki hinnat ovat voimassa toistaiseksi.

Jos tuotteen hinnassa on merkittävä inhimillisestä virheestä tai muusta syystä aiheutuva virhe, pidättää Elekma Oy oikeuden olla toimittamatta tuotetta ilmoitetulla hinnalla. Tapauksessa, jossa asiakas on tilannut virheellisellä hinnalla ilmoitetun tuotteen, ottaa Elekma Oy aina yhteyttä asiakkaaseen tilanteen selvittämiseksi.

Hinnat sisältävät arvonlisäveroa 24%. Elekma Oy on arvonlisävelvollinen yritys.

7. Omistusoikeus

Tuotteet ovat Elekma Oy:n omaisuutta kunnes ne on kokonaisuudessaan maksettu.

8. Tuotetiedot

Elekma Oy pyrkii pitämään tuotteiden tiedot ajantasaisina ja virheettöminä mutta ei vastaa niiden oikeellisuudesta. Elekma Oy pidättää oikeuden muuttaa tuotetietoja ilman eri ilmoitusta.

9. Palautusoikeus

Kuluttaja-asiakkailla on kaikille tuotteille 14 päivän kuluttajasuojan takaama palautusoikeus. Yritys-asiakkailla ei ole palautusoikeutta.

Palautettavat tuotteet tulee pakata huolellisesti. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja alkuperäispakkauksessaan.

Palautukseen on liitettävä kopio kuitista sekä yhteystiedot. Lisäksi mukaan on täytettävä palautuslomake. Täytä lomake ja liitä se palautettavan tuotteen mukaan.

Palautettavat tuotteet tulee palauttaa Elekma Oy:lle postitse asiakaspalautuksella. Elekma Oy on sopinut Postin kanssa asiakaspalautussopimuksen. Asiakas voi tällöin palauttaa tuotteen veloituksetta viemällä paketoidun tuotteen Postiin ja kertomalla, että kyseessä on asiakaspalautus ja yrityksen nimi Elekma Oy. Palautuksen vastaanottamisen ja tarkastamisen jälkeen Elekma Oy hyvittää asiakkaalle tilauksen yhteissumman sekä palautuksesta aiheutuneet postikulut. Ulkomailta tehtyjen palautusten postimaksuista vastaa asiakas.

Palautukseen tulee liittää mukaan nimi, puhelinnumero sekä tilinumero, johon palautus osoitetaan sekä kopio laskusta/lähetteestä. Nämä tiedot tulee täyttää palautuslomakkeeseen.

10. Takuupalautukset

Takuupalautuksissa on otettava yhteyttä Elekma Oy:n myyntiin ennen palautusta mahdollisen vian selvittämiseksi.

Lähetyksen mukaan on liitettävä kopio kuitista, asiakkaan yhteystiedot sekä vikakuvaus. Vikakuvauksesta tulee ilmetä missä tilanteessa ja miten vika ilmenee.

Takuupalautettava tuote tulee pakata hyvin. Huonosti pakattuja kuljetuksessa vioittuneita tuotteita ei korjata eikä hyvitetä.

Takuu ei kata ohjelmien, virusten tai sähkökatkojen aiheuttamia laitevahinkoja, ukkosvaurioita, tuotteiden väärinkäyttöä tai muita ohjeiden laiminlyöntiä, mukaan lukien asiakkaan puolesta sattuneita asennusvirheitä tai fyysisiä tuotteen rikkoutumisia.

Aiheettomista takuupalautuksista veloitamme 30 e ja lisäksi aiheutuneesta työstä 35 e alkavalta tunnilta.

Kuluttajasuojalain mukaisesti asiakkaan on ilmoitettava virheestä kohtuullisessa ajassa siitä, kun asiakas havaitsi virheen tai hänen olisi pitänyt havaita se.

11. Tuotteiden asentamisesta tai käyttöönotosta aiheutuvat haitat

Asiakas vastaa tuotteiden asentamisessa tai käyttöönotossa vaadittavien muiden valmistajien tuotteiden esimerkiksi ohjelmiston hankinnasta ja niiden käytön mahdollisesti aiheuttamasta haitasta.

12. Reklamaatiot

Asiakkaan on ilmoitettava virheestä myyntiimme viipymättä, siitä kun hän havaitsi virheen tai hänen olisi se tullut havaita.

13. Aiheettomat tilaukset

Aiheettomista ja häirintätilauksista tehdään rikosilmoitus.

14. Riitatapaukset

Riita-asiat selvitetään käräjäoikeudessa.
Jatka
Valmistaja
Ostoskorisi on tyhjä
Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita
Kieli
English Finnish
Kilpailija.com